CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » DVD perserij

Een professionele DVD perserij

Als u op zoek bent naar een professionele DVD perserij, dan maakt u gebruik van de expertise van CD Perserij België. Wij hebben jarenlange ervaring in het persen van CD’s en DVD’s in zowel kleine als grote oplages. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bruisend mediabedrijf en hebben wij van diverse bekende artiesten hun DVD mogen persen. Daarnaast bieden we u ook graag de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze contacten om u verder te laten komen in de muziekwereld.

Uw DVD laten persen bij een gespecialiseerde perserij

Als u op zoek bent naar een DVD perserij, dan zit u goed bij CD Perserij België. U kiest bij ons bedrijf uit verschillende oplages, maar ook voor diverse soorten DVD’s. Of uw video geperst moet worden op een DVD 5 of een DVD 9 hangt volledig af van het formaat van de video. Video’s tot een grootte van 4,7 GB kunnen geperst worden op een DVD 5. Alles daarboven moet geperst worden op een DVD 9. Gelukkig kunt u voor beide soorten van de productie van uw DVD bij ons terecht. U kunt bij onze DVD perserij uw DVD laten persen in oplages variërend van 500 stuks tot 3.000 stuks. Hierbij zitten de volgende zaken inbegrepen:

  • Twee kleuren opdruk
  • Mastering
  • Fullcolour drukwerk (bij een oplage van 3.000 stuks een fullcolour inlay)
  • DVD box

Vraag een offerte aan en krijg meer inzicht in de kosten

Wilt u graag meer weten over mogelijkheden van onze DVD perserij? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het persen van uw DVD? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en krijg meer inzicht in de kosten. U kunt er ook voor kiezen om uw DVD te bedrukken of vinyl te laten persen. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers bekeken ook:

CD Perserij België