CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N

In grote en kleine oplages

N

Relatiegeschenken

N

Distributie

DVD perserij

Als u op zoek bent naar een professionele DVD perserij, dan bent u bij CD Perserij België aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring in het persen van CD’s en DVD’s in zowel kleine als grote oplages. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bruisend mediabedrijf en hebben wij CD’s en DVD’s van diverse bekende artiesten mogen persen. Wij maken daarnaast ook graag gebruik van onze contacten om u met uw CD of DVD verder te helpen in de muziekwereld.

DVD laten persen bij CD Perserij België

Als u op zoek bent naar een DVD perserij, dan zit u goed bij CD Perserij België. U kunt bij ons kiezen voor verschillende oplages, maar ook voor verschillende soorten DVD’s. Of uw video geperst moet worden op een DVD 5 of een DVD 9, hangt volledig af van het formaat van de video. Video’s tot een grootte van 4,7 GB kunnen geperst worden op een DVD 5. Alles daarboven moet geperst worden op een DVD 9. Gelukkig kunt u voor beide soorten bij ons terecht. U kunt uw DVD bij ons laten persen in oplages variërend van 500 stuks tot 3000 stuks. Hierbij zitten de volgende zaken inbegrepen:

  • Twee kleuren opdruk;
  • Mastering;
  • Fullcolour drukwerk (bij een oplage van 3000 stuks een fullcolour inlay);
  • DVD box.

Inzicht in de kosten

Wilt u graag meer weten over mogelijkheden van onze DVD perserij? Of wilt u graag weten wat de kosten gaan zijn voor het persen van uw DVD? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de kosten. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

Andere bezoekers bekeken ook: