CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » DVD bedrukken

DVD bedrukken

Bij CD Perserij België kunt u een DVD laten bedrukken. Heeft u onlangs een film gemaakt of samengesteld? Dan heeft u daar natuurlijk veel aandacht aan besteed. U heeft ervoor gezorgd dat de film er helemaal uitziet zoals het hoort. Dan is het natuurlijk wel zo prettig als uw DVD er ook goed uitziet, zodat deze opvalt bij het publiek. Bij ons kunt u uw DVD laten bedrukken in verschillende oplages! Dit is mogelijk volgens uw geheel eigen ontwerp. Onze grafisch vormgevers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en het optimaliseren van het ontwerp.

Uw DVD laten bedrukken door een gespecialiseerd bedrijf

Als u een film heeft gemaakt of samengesteld, dan wilt u deze natuurlijk op DVD laten bedrukken. Wanneer u een oplage tussen de 500 en 3.000 stuks wilt, dan kunt u dit door onze experts laten uitvoeren. Gaat het om een kleinere oplage? Dan kunt u het beste zelf een DVD persen en deze vervolgens door ons laten dupliceren. Ongeacht de optie die u kiest, u wilt natuurlijk ook een mooi hoesje erbij. Ook hiervoor schakelt u ons in. U kunt een verpakking geheel naar wens door ons laten bedrukken. Bij het laten bedrukken van uw DVD wordt u bijgestaan door onze grafisch ontwerpers die u op deskundige wijze naar het beste ontwerp begeleiden. Het beste ontwerp is natuurlijk een ontwerp dat volledig bij uw product past, maar dat ook verantwoord is voor commerciële doeleinden.

Vraag online een offerte aan

Wij bedrukken graag uw DVD geheel naar uw wensen. U bent te allen tijde verzekerd van maatwerk. Hierdoor is de prijs per opdracht verschillend. Wanneer u een beter beeld wilt krijgen van de prijs, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers bekeken ook: