Home » CD & DVD

Het persen van een CD of DVD

Voor heb persen van een CD of DVD bent u bij CD Perserij België aan het juiste adres. Met ons professionele machinepark persen we voor u elke CD of DVD. We beschikken over een eigen machinepark met persen, machines om de schijven te bedrukken en verpakkingsmachines. Daarnaast maken wij ook de glassmaster en stamper in huis. Door deze korte lijnen is CD Perserij België erg flexibel en kan u een korte levertijd en een optimale kwaliteit garanderen.

Wij persen uw productie vanaf een oplage van ongeveer 200 stuks. Voor een oplage onder de 200 stuks is het voordeliger om te dupliceren. Op onze professionele duplicatietorens kunnen wij elke CD of DVD voor u produceren.

Ook voor de opdruk van uw CD en DVD biedt CD Perserij België verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij bedrukkingsmachines voor zeefdruk en offsetdruk. Voor een kleinere oplage of voor bijvoorbeeld schijven met een unieke nummering kunnen wij ook full color digitaal printen.

Natuurlijk is uw productie niet compleet zonder een mooie verpakking. Ook hier kan CD Perserij België u perfect van dienst zijn. Wij werken nauw samen met verschillende drukkerijen om u een verpakking te kunnen bieden die perfect aansluit bij uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een wallet, jewelbox of digipack. Maar ook voor luxe hard cover boekje kunt u bij ons terecht.

CD Perserij België