Home » CD Perserij België

CD Perserij België – Eén adres voor al je fysieke muziek!

Hoewel muziek tegenwoordig vaak digitaal wordt uitgegeven, is het voor muzikanten, bands en platenmaatschappijen nog altijd belangrijk om de muziek ook als fysiek product beschikbaar te hebben. Fans willen immers graag iets tastbaars, en als artiest wil je je creativiteit niet alleen kwijt in je muziek, maar ook op een ludieke CD verpakking, in een mooi boekje of op een fraaie LP hoes.

Voor het uitbrengen van je fysieke muziek heb je de keuze uit een CD persing, DVD persing, een vinyl persing of een USB stick. Vaak wordt ook een combinatie gekozen. Voor al je fysieke muziek ben je bij CD Perserij België aan het juiste adres!

Bij CD Perserij België persen we je CD’s en DVD’s en verzorgen we je vinylpersingen dus één aanspreekpunt voor al je fysieke muziek!

CD Perserij België – Korte levertijden

Bij CD Perserij België zijn de levertijden kort! CD’s leveren we zelfs binnen 5 tot 12 werkdagen! Het complete product, dus voorzien van alle drukwerk, verpakkingen en eventueel voorzien van cellofaan of krimpfolie seal. Op dit moment kunnen we binnen 6-8 weken je vinylplaat leveren, inclusief de bedrukte hoes.

Bij CD Perserij België geven we je vakkundige begeleiding en deskundig advies over de persingen en over het bijbehorende drukwerk en een passende verpakking!

CD Perserij België – Alles onder controle

CD Perserij België is één van de zeer zeldzame bedrijven in de Benelux met een volledig eigen perserij, eigen glassmastering, verschillende (offset & zeefdruk)bedrukkingslijnen en volledig geoutilleerde verpakkingsfaciliteiten. En dat allemaal  onder één dak! Dat is dus complete controle over het hele productietraject vanaf de kunststof korrels tot en met de compleet verpakte disc.

CD Perserij België