Home » Aanlever specificaties Audio/Video

Het aanleveren van de audio of video

Nadat de audio door u goed gecontroleerd is (denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgorde van de tracks, het nummervolume, de pauze tussen de nummers, de CD-tekst, etc.) U kunt het bronmateriaal/master voor een CD of DVD productie bij CD Perserij België op twee manieren aanleveren:

Digitaal

Uploaden naar de FTP server van onze fabriek als DDP image. De gegevens voor het uploaden zijn:

ftp.replifact.nl
login: gast
Wachtwoord: gast

Om de FTP server te benaderen is het noodzakelijk dat er gebruik gemaakt wordt van een FTP programma (Bv. Filezilla, Cuteftp etc).

De ftp server is i.v.m. privacy en commerciële belangen van onze klanten afgeschermd, zodat je als gast niet kunt zien welke titels op de server klaarstaan voor productie. Dat heeft helaas als consequentie dat je als gast ook je eigen files niet kunt zien cq niet kunt controleren of ze volledig zijn ge upload.

Daarom het vriendelijke verzoek om ons een seintje te geven op het moment dat het uploaden is voltooid, dan controleren wij of de bestanden volledig en intact op de server staan.

Fysiek

CD/bronmateriaal als compleet bestand op een CD-R/DVD-R (geen re-writable) branden en per post naar onze fabriek sturen:

CD Perserij België
t.av. Het bedrijfsbureau
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel, Nederland

 

Mocht je de data op een andere manier aan willen leveren, neem dan even contact op via e-mail: info@CDPerserij.be

CD Perserij België