Home » Duplicatie

Cd dupliceren

Een cd dupliceren laat u doen bij CD Perserij België. Of u nu uw muziek, data of beeldmateriaal wilt delen, cd’s laten kopiëren biedt een snelle en effectieve oplossing. Wij zorgen voor een professionele aanpak om uw content veilig en efficiënt te dupliceren. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om uw cd’s te laten dupliceren met gepersonaliseerde opdrukken, waardoor ze perfect zijn voor promoties of als officiële releases.

 

Uw cd laten dupliceren op professionele discs

Voor oplages vanaf tien stuks bieden we de mogelijkheid om uw muziek, data of beeldmateriaal te laten dupliceren op professionele recordable discs. Bij dit proces gebruiken we geen glasmasters, maar brandt de informatie direct op de cd-r of dvd-r. Afhankelijk van uw voorkeur voor cd-opdruk, kunt u kiezen uit verschillende bedrukkingsmethoden zoals zeefdruk, offsetdruk of digitale print. Voor kleinere cd-oplages raden we meestal digitale print aan, mogelijk gemaakt met een beschermende blanke laklaag. Uiteraard kunt u, zelfs bij het laten kopiëren van kleine aantallen cd’s, kiezen uit diverse verpakkingsmogelijkheden en bijpassend drukwerk.

 

Andere mogelijkheden voor duplicatie

Bij ons persbedrijf bent u niet beperkt tot enkel cd’s laten kopiëren; u kunt ook dvd’s laten dupliceren. Vooral voor kleine oplages is dit een ideale oplossing, omdat het u in staat stelt om snel en efficiënt een fysiek product in handen te krijgen. Of u nu een korte film, een fotocollectie of een softwareproject wilt delen, cd’s en dvd’s laten dupliceren biedt u de flexibiliteit en kwaliteit die u zoekt.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Voor al uw behoeften op het gebied van cd’s laten dupliceren staan we klaar om u te helpen. Onze expertise en geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat een cd dupliceren mogelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om cd’s te laten kopiëren.

CD Perserij België