CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » CD laten branden

CD laten branden

Bij CD Perserij België kunt u uw CD in kleine en grote oplages laten branden. Heeft u nieuwe muziek opgenomen en wilt u deze muziek graag uitgeven op een fysieke drager? Dan kunt u bij ons uw CD laten branden en distribueren. Wij hebben jarenlange ervaring met het branden en persen en hebben de nodige expertise opgebouwd. Deze combinatie zorgt ervoor dat we het branden professioneel voor u verzorgen vanaf een oplage van 150 stuks.

Uw nieuwe CD laten branden door onze specialisten

Als u uw nieuwe CD wilt laten branden, dan schakelt u CD Perserij België in. Kies voor een van onze verschillende pakketten, variërend van 500 tot 3.000 stuks. Bij deze pakketten zit altijd een gratis pre-master, een glassmaster, een booklet en nog veel meer. Middels een professioneel persproces branden wij uw CD’s. Wilt u een CD met opdruk laten branden voor promotiedoeleinden? Maak dan gebruik van ons pakket vanaf 150 stuks. Hierbij ontvangt u dan ook een overzicht van bijvoorbeeld makers van videoclips, adressen van pluggers en belangrijke televisie- en radiostations. Daarnaast ontvangt u ook een aantal belangrijke tips om van uw project een hit te maken. Natuurlijk wordt de door u gewenste oplage verpakt in een slimline box met full colour hoesje.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bij CD Perserij België staan we graag voor u klaar wanneer u CD’s wilt laten branden. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25. Wanneer u al een goed beeld in uw hoofd heeft, kunt u direct een offerte aanvragen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.