CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » DVD productie kleine oplage

DVD productie in kleine oplage

Bij CD Perserij België kunt u terecht voor DVD productie en duplicatie in een kleine oplage. In principe persen wij DVD’s in een oplage variërend van 500 tot 3.000 stuks. Echter, het kan natuurlijk ook voorkomen dat u een oplage nodig heeft die kleiner is dan 500 stuks. Ook bij kleinere aantallen kunt u bij ons terecht. Wij raden u in dat geval aan om gebruik te maken van DVD duplicatie.

DVD duplicatie in het geval van productie van een kleine oplage

Het is interessant om DVD duplicatie te overwegen als het gaat om een productie van een kleine oplage. Vraagt u zich af wat DVD duplicatie bij CD Perserij België precies inhoudt? Allereerst dient u rechthebbende te zijn van de DVD; u mag namelijk geen DVD’s van anderen dupliceren. Bij duplicatie zorgt u zelf voor het persen van de eerste DVD; dit voert u gemakkelijk zelf thuis uit. Daarna dupliceren wij de DVD voor u in onze perserij. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige DVD’s. U heeft de keuze uit diverse templates.

Neem contact met ons op voor een compleet product

Naast de duplicatie of productie van uw DVD in kleine oplage, is het ook belangrijk om naar het uiterlijk van de disc te kijken. Het oog wil natuurlijk ook wat! Daarom kunt u bij ons ook terecht voor het ontwerpen van het hoesje en het drukken van de DVD. Dit geldt ook bij DVD productie in kleine oplage. Daarnaast is het mogelijk om een LP te persen. Wilt u graag een DVD laten dupliceren of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers bekeken ook:

CD Perserij België