CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » CD bedrukken

Cd laten bedrukken

Wanneer u van plan bent om een cd uit te brengen, dan kunt u door CD Perserij België een fraaie hoes laten bedrukken. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van het bedrukken en distribueren van uw cd. In het huidige digitale tijdperk willen fans van artiesten nog steeds een cd met opdruk hebben. Wanneer u veel tijd besteedt aan het opnemen of samenstellen van een nieuwe cd, dan wilt u natuurlijk ook de hoes laten bedrukken met een passend uiterlijk. Daarvoor schakelt u onze experts in.

 

Uw nieuwe cd en bijbehorende hoes laten bedrukken door ervaren experts

Voor het drukken van een cd en bedrukken van een fraaie hoes kunt u bij ons terecht. Veel artiesten besteden erg veel aandacht aan de audioproductie van de cd, wat natuurlijk logisch is. De muziek is immers waar het om draait. Vervolgens wordt er dan te weinig aandacht besteed aan de vormgeving, maar dit is ook erg belangrijk. Door de hoes te laten bedrukken, valt uw cd op en trekt het de aandacht. Ook wanneer u uw cd opstuurt naar bijvoorbeeld radiostations of invloedrijke mensen in de muziekwereld, draagt een cd met opdruk zeker bij aan het succes van uw muziek. Onze grafisch ontwerpers staan voor u klaar om mooie ontwerpen voor uw hoes te maken en deze te bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om de cd zelf te laten bedrukken voor een optimaal resultaat. Zo zorgen we voor een cd die ook commercieel verantwoord is. Daarnaast staan we ook voor u klaar voor het branden van cd’s.

 

Vraag een offerte aan voor een cd met opdruk

Wilt u graag een hoes of een cd laten bedrukken? Vraag dan eenvoudig en snel online een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden een cd of hoes met opdruk te bespreken. Daarnaast kunt u ook bij ons een dvd laten bedrukken. Voor meer informatie over het aanleveren van artwork zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CD Perserij België