CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » CD hoes maken

CD hoes maken

Wilt u graag een CD hoes laten maken? Dat kan bij CD Perserij België. Heeft u veel tijd en aandacht besteed aan het samenstellen of opnemen van een mooie CD? Heeft u veel geld en tijd besteed aan het audiogedeelte van uw productie? Zorg er dan voor dat u ook zeker voldoende aandacht besteed aan het ontwerp van het hoesje. Gelukkig kunt u CD Perserij België inschakelen voor het maken van een CD hoesje. Wij zijn namelijk al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen van CD hoesjes!

CD hoesje laten maken door CD Perserij België

Zelf een CD hoesje maken is lastig. Daarom kunt u beter een CD hoesje laten maken door de grafisch ontwerpers van CD Perserij België. Zij begeleiden u op deskundige wijze naar een ontwerp dat commercieel verantwoord is en goed bij uw product past. U heeft natuurlijk alle aandacht besteed aan het opnemen of samenstellen van een mooie CD. Dat verdient ook een mooi hoesje. U kunt er ook voor kiezen om een heel boekje te laten maken, bijvoorbeeld met songteksten of een mooi verhaal erin. U kunt de teksten, illustraties en foto’s dan bij ons aanleveren. Wij zorgen dan voor een prachtig resultaat!

CD laten persen

U kunt bij CD Perserij België niet alleen terecht om een hoesje te laten maken. Wij zijn namelijk een perserij en kunnen de volledige productie en distributie van uw CD’s op ons nemen. Zo heeft u uw muziek op een fysieke drager bijeen, iets wat nog steeds belangrijk is in deze digitale periode. Zo kunnen wij de gehele CD voor u verzorgen, van het persen tot het maken van de hoes. U kunt online een offerte aanvragen of voor meer informatie bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.