CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N

In grote en kleine oplages

N

Relatiegeschenken

N

Distributie

CD persen kleine oplage

Bij CD Perserij België kunt u uw CD laten persen in een kleine oplage. In principe kunt u bij ons terecht voor het persen van een CD in oplages variërend van 500 tot 3000 stuks, maar we doen ook de CD productie voor een kleine oplage. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u nieuwe muziek opgenomen heeft en uw nieuwe CD wilt promoten bij bijvoorbeeld lokale televisie- en radiostations. En natuurlijk kunt u bij ons uw CD laten persen voor erg scherpe prijzen!

Promotiepakket: CD laten persen in een kleine oplage

Onze CD productie in een kleine oplage is speciaal voor promotiedoeleinden. Wij bieden u dan ook een promotiepakket waarbij we uw CD persen in een kleine oplage vanaf 150 stuks. U ontvangt uw CD’s dan verpakt in een slimline box inclusief een full colour hoesje. Want naast dat we uw CD kunnen persen, kunnen we ze ook voorzien van een fraai hoesje voor scherpe prijzen. Daarnaast krijgt u van ons ook een aantal handige tips om van uw project een hit te kunnen maken. Zo krijgt u het aanmeldadres voor de Mega Top 100, de adressen van lokale en provinciale omroepen en belangrijke radio en TV stations. Ook bieden wij u een kijkje in ons adressenboek van pluggers en videoclip makers. Zo geeft u uw carrière een goede start! Heeft u dus net een nieuwe CD opgenomen, schakel dan onze CD productie voor kleine oplage in. U kunt bij ons uw CD persen voor aantrekkelijke prijzen!

Een offerte aanvragen

Wilt u graag gebruikmaken van onze CD productie om uw CD te laten persen in een kleine oplage voor promotiedoeleinden? En bent u benieuwd welke prijzen wij precies rekenen voor het persen van een CD? Dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. Voor meer informatie of antwoord op uw vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op