CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » CD persen kleine oplage

Uw CD laten persen in kleine oplage

Bij CD Perserij België kunt u uw CD laten persen in een kleine oplage en voor scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor oplages variërend van 500 tot 3.000 stuks, maar we verzorgen ook de productie voor een kleine oplage. Het persen is bijvoorbeeld erg handig als u nieuwe muziek heeft opgenomen en uw nummers wilt promoten bij lokale televisie- en radiostations. De productie van het persen van uw nieuwe CD in kleine oplage laat u voor hele scherpe prijzen aan onze experts over.

Laat uw CD persen in een kleine oplage voor een mooi promotiepakket

De productie van een CD in een kleine oplage is speciaal voor promotiedoeleinden. Wij bieden u dan ook een promotiepakket aan waarbij we uw CD persen in een kleine oplage vanaf 150 stuks. U ontvangt uw CD’s verpakt in een slimline box inclusief een full colour hoesje. Naast dat we uw CD kunnen persen, kunnen we de CD bedrukken voor scherpe prijzen. Daarnaast ontvangt u van onze experts ook een aantal handige tips om van uw project een hit te maken. Zo krijgt u het aanmeldadres voor de Mega Top 100, de adressen van lokale en provinciale omroepen en belangrijke radio- en televisiestations. Ook bieden we u een kijkje in ons adressenboek van pluggers en makers van videoclips. Zo geeft u uw carrière een goede start! Wanneer u dus net een nieuwe CD heeft opgenomen, schakel dan onze productie in voor het realiseren van een kleine oplage. Naast het laten persen van uw CD voor aantrekkelijke prijzen kunt u bij ons ook terecht voor een CD met opdruk.

Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie

Wilt u graag gebruikmaken van onze productie om uw CD voor scherpe prijzen te laten persen in een kleine oplage voor promotiedoeleinden? Of wil u liever uw CD laten branden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren voor het persen van een CD neemt u contact met ons op. Voor meer informatie of antwoord op uw vragen over de productie van uw CD in kleine oplage kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CD Perserij België