CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » Vinyl drukken

Vinyl laten persen in onze perserij

Voor het laten persen van vinyl kunt u altijd terecht bij CD Perserij België. Wij zorgen voor vinyl van de hoogste kwaliteit. U denkt misschien dat vinylplaten ouderwetse muziekdragers zijn, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn vinylplaten weer sterk in opkomst. Veel fans zien de vinylplaat van hun favoriete artiest als echt verzamelaarsobject, zeker sinds het vaak ook gepaard gaat met een opvallende en fraaie hoes. In onze perserij kunt u uw vinyl laten persen en daarbij ook uw hoes ontwerpen.

Laat uw vinyl persen door de experts van onze perserij

Als u vinyl wilt laten persen bij CD Perserij België, dan bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij leveren namelijk vinylplaten van hoge kwaliteit vinylgranulaat. Er zijn twee formaten vinyl, namelijk twaalf inch voor LP’s en zeven inch voor singles. Daarom heeft onze perserij ook twee formaten beschikbaar voor het persen van vinyl. Kies voor de standaard vinylplaat van 120 gram, of ga voor de platen van extra zware kwaliteit van 180 gram. Ook gekleurd vinyl of het persen van een LP is bij ons mogelijk. Wij hebben al jaren ervaring met het persen van vinyl in onze perserij, maar het is ook mogelijk om een CD te laten persen. U bent bij ons bedrijf niet alleen in goede handen voor een enkele vinylplaat, maar u kunt ons ook inschakelen voor grootschalige aanvragen.

Informeer naar de diverse mogelijkheden

Een vinylplaat is natuurlijk niet af zonder een fraaie hoes. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Nadat u uw vinyl heeft laten persen in onze perserij, kunt u bij ons ook de hoes laten bedrukken. Onze grafisch vormgevers staan voor u klaar om u te begeleiden naar een prachtig ontwerp dat commercieel verantwoord is. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor kleinschalige of grootschalige vinyl-opdrachten. Voor meer informatie bent u van harte welkom om contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CD Perserij België