CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N

In grote en kleine oplages

N

Relatiegeschenken

N

Distributie

Home » USB stick bedrukken

USB stick bedrukken

Bij CD Perserij België kunt u uw USB stick laten bedrukken. U kunt deze bijvoorbeeld laten bedrukken met uw bedrijfslogo! Erg leuk als relatiegeschenk. Mensen worden hiermee namelijk constant aan uw merk herinnerd en gebruiken dit relatiegeschenk steeds opnieuw, omdat een USB stick natuurlijk erg praktisch is. Er zijn verschillende manieren om bij ons een USB stick te laten bedrukken.

USB stick laten bedrukken bij CD Perserij België

Wilt u uw klanten of relaties eens een echt leuke en handige attentie geven? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een USB stick te laten bedrukken. Een bedrukte USB stick heeft namelijk een hoge waarde en blijft altijd in het zicht van uw klant of relatie! Doordat de opdruk aan de bovenkant zit, zorgt dit voor een uitstekende promotionele waarde. De USB sticks die wij gebruiken hebben een sterke behuizing van geanodiseerd aluminium, en kunnen dus wel tegen een stootje. Ze zijn verkrijgbaar in grijs, groen, blauw, rood en zwart en in verschillende capaciteiten variërend van 1GB tot en met 16GB.

Een bestelling plaatsen

Wilt u graag door ons uw USB stick laten bedrukken? Dan is het verstandig om een offerte aan te vragen alvorens u een bestelling plaatst. Zo weet u precies wat de kosten gaan zijn en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemend door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere bezoekers bekeken ook: