CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N

In grote en kleine oplages

N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » LP persen

Een LP laten persen

Als u graag en LP professioneel wilt persen of laten drukken, dan kunt u terecht bij CD Perserij België. Een paar jaar geleden was een LP een ouderwetse drager van muziek. Echter wint de LP tegenwoordig steeds meer populariteit. Veel mensen vinden het prachtig om zo’n grote plaat in huis te hebben en om het authentieke geluid van de platenspeler te horen. Daarnaast is voor veel fans een plaat van hun favoriete artiest een echt collectors item.

Uw LP laten persen of drukken door onze ervaren professionals

Vraagt u zich wel eens af hoe het persen en laten drukken van een LP precies in zijn werk gaat? Een LP wordt gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige vinylgranulaat. Er zijn twee formaten, namelijk LP’s van twaalf inch en singles van zeven inch. Wij hebben de juiste apparatuur in huis om elke LP professioneel en in verschillende oplages te persen. Voor elk formaat beschikken we namelijk over één vinylpers. U kiest zelf of u voor de standaard LP van 120 gram gaat of liever voor een LP van extra zware kwaliteit van 180 gram. Het is bij onze perserij ook mogelijk om te kiezen voor gekleurd vinyl. Naast een LP, is bij ons ook mogelijk om CD’s te branden en DVD’s te drukken.

Ervaar onze snelle levertijden en extra services

Wij zijn in staat om snelle levertijden te realiseren, dankzij onze korte lijnen. Naast het persen of drukken van een LP, kunt u bij ons ook de hoes van uw LP laten ontwerpen en bedrukken. Op deze manier ziet de hoes er prachtig uit en valt die ook meer op. De hoezen worden full colour bedrukt en afgewerkt met een glans- of matlak. Er zijn veel verschillende opties mogelijk! Neem voor het persen of laten drukken van een LP of een van onze andere diensten contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25 of vraag online vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.