CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » CD met opdruk

CD met opdruk

Een CD met opdruk trekt de aandacht en valt op. Daarom is het belangrijk om niet alleen veel aandacht te besteden aan het audiogedeelte van uw productie, maar ook aan de vormgeving ervan. Hiervoor kunt u altijd terecht bij CD Perserij België. Het oog wil natuurlijk ook wat en met een mooie opdruk op uw CD krijgt u dat voor elkaar.

Voor een CD met opdruk schakelt u onze experts in

Bij CD Perserij België kunt u terecht om uw CD te laten persen. Dit is in verschillende oplages mogelijk, van 500 tot wel 3.000 stuks. Het is ook mogelijk om te kiezen voor onze speciale aanbieding. Hierbij ontvangt u uw CD in 150 stuks met een handig overzicht van belangrijke radio- en televisiestations, adressen van pluggers, lokale en provinciale omroepen en nog veel meer. Dit overzicht is ideaal om uw CD en muziek mee te promoten! Natuurlijk is het dan wel zo fijn als de CD er ook mooi uitziet en opvalt. Ook dit kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen zorgen voor een CD met opdruk die helemaal bij uw muziek past en aan uw wensen voldoet. Ook voor het bedrukken van een CD kunt u bij ons terecht. Onze grafisch ontwerpers staan voor u klaar!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een CD met opdruk laten maken door een van onze specialisten? Vraag dan online een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers bekeken ook:

CD Perserij België