CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N

In grote en kleine oplages

N

Relatiegeschenken

N

Distributie

Home » CD hoesjes drukken

CD hoesjes drukken

Brengt u een CD uit, dan kunt u door CD Perserij fraaie hoesjes laten drukken. Bij ons kunt u namelijk terecht voor alles voor het produceren en distribueren van uw CD. In het huidige digitale tijdperk willen artiesten en fans van artiesten nog steeds een fysieke drager van hun muziek hebben. En als u veel tijd heeft besteed aan het opnemen of samenstellen van een nieuwe CD, mag er ook zeker wat aandacht besteed worden aan het uiterlijk. Daarom kunt u bij ons ook uw CD laten bedrukken.

CD laten bedrukken door CD Perserij België

Voor een fraaie hoes kunt u terecht bij CD Perserij België. Veel artiesten besteden erg veel aandacht aan de audioproductie van de CD, wat natuurlijk logisch is. Dit is immers waar het om draait. Vervolgens wordt er dan weinig aandacht besteed aan de vormgeving. Toch is dit ook erg belangrijk. Zo valt uw CD op en trekt het de aandacht. Ook als u uw CD dan opstuurt naar bijvoorbeeld radiostations of invloedrijke mensen in de muziekwereld, kan dit zeker bijdragen aan het succes van uw CD. Onze grafisch ontwerpers staan voor u klaar om voor u mooie CD hoesjes te ontwerpen en te drukken. U kunt bijvoorbeeld ook de CD zelf laten bedrukken, voor een optimaal resultaat. Zo zorgen we voor een CD die ook commercieel verantwoord is.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag door ons CD hoesjes laten ontwerpen en drukken, of ook uw CD laten bedrukken? Dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden om uw CD hoesjes te drukken te bespreken. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 497 64 55 25.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere bezoekers bekeken ook: