CD Perserij België

de ideale partner voor een geheel verzorgde cd of dvd productie
N
In grote en kleine oplages
N
Relatiegeschenken
N
Distributie

Home » CD hoesjes drukken

Een CD en passende hoesjes drukken

Wanneer u van plan bent om een CD uit te brengen, dan kunt u door CD Perserij België fraaie hoesjes laten drukken. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van het bedrukken en distribueren van uw CD. In het huidige digitale tijdperk willen fans van artiesten nog steeds een fysieke drager van de muziek hebben. Wanneer u veel tijd besteedt aan het opnemen of samenstellen van een nieuwe CD, dan wilt u natuurlijk ook de hoes bedrukken met een passend uiterlijk. Daarom kunt u bij ons ook uw CD met bijbehorende hoesjes laten drukken.

CD en bijbehorende hoesjes laten drukken door ervaren experts

Voor het bedrukken van een CD of voor een fraaie hoes kunt u terecht bij CD Perserij België. Veel artiesten besteden erg veel aandacht aan de audioproductie van de CD, wat natuurlijk logisch is. De muziek is immers waar het om draait. Vervolgens wordt er dan weinig aandacht besteed aan de vormgeving, maar dit is ook erg belangrijk. Door het laten drukken van de hoesjes valt uw CD op en trekt het de aandacht. Ook wanneer u uw CD opstuurt naar bijvoorbeeld radiostations of invloedrijke mensen in de muziekwereld, draagt dit zeker bij aan het succes van uw muziek. Onze grafisch ontwerpers staan voor u klaar om mooie hoesjes voor uw CD te ontwerpen en te drukken. U kunt er ook voor kiezen om de CD zelf te laten bedrukken voor een optimaal resultaat. Zo zorgen we voor een CD die ook commercieel verantwoord is. Daarnaast staan we ook voor u klaar voor het branden van CD’s.

Vraag online een offerte aan

Wilt u graag hoesjes voor uw CD laten ontwerpen en drukken? Of wilt u de CD of de DVD zelf laten bedrukken? Vraag dan eenvoudig en snel online een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van uw te bedrukken CD en/of de hoesjes te bespreken. Voor meer informatie over het aanleveren van artwork zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0) 497 64 55 25.

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere bezoekers bekeken ook: